Mintenz natural cosmetics

Mintenz is een cosmeticamerk met uitsluitend 100% natuurlijke producten voor alle vrouwen die er graag mooi en verzorgd uit willen zien. En die daarvoor make-up en huidverzorgingsproducten willen gebruiken die gezond zijn voor de huid.

Veel vrouwen met een onrustige en/of onzuivere huid willen dit graag camoufleren met make-up. Maar traditionele make-up verstopt de poriën, en verstikt zo de huid waardoor het huidprobleem in stand gehouden wordt of zelfs verergert. En vrouwen met een gevoelige huid kunnen vaak geen gewone make-up verdragen. De minerale make-up bleek zelfs voor hen een uitkomst. Een gezonde make-up voor een mooie, verzorgde huid.

Al snel ontstond het idee om een eigen cosmeticalijn op te zetten en om eigen producten en kleuren te (laten) ontwikkelen. Alles van A tot Z in eigen beheer. Een lange periode van intensief onderzoek volgde waarin er heel veel ingrediënten, producten en kleuren zijn getest. Met als doel make-up die 100% natuurlijk, 100% mooi en 100% gezond is.

Dineke Pelgrom huidverzorging puur natuur gebruikt de natuurlijke zijdezachte foundation gemaakt van pure mineralen, waardoor zelfs de meest gevoelige probleem huid de make-up goed kan verdragen. De minerale foundation voelt licht en luchtig aan als een tweede huid. Het verstopt de poriën niet en heeft een natuurlijke uitstraling.

Dineke Pelgrom huidverzorging puur natuur is ook verkooppunt van de producten van Mintenz.