Rosel Heim

PUUR BIOLOGISCHE COSMETICA

Je voelt en ziet direct waarom

Natuurgetrouwe Huidverzorging, Regulerende therapie

Rosel Heim producten worden ontwikkeld op basis van observaties tijdens jarenlange praktijkvoering aangevuld met bevindingen uit recent wetenschappelijk onderzoek. Kennis over de functies en werking van het afweermechanisme van de huid zijn voor Rosel Heim van essentieel belang bij het samenstellen van verantwoorde cosmetische verzorgingsproducten.

Voor de samenstelling worden stoffen gebruikt die identiek zijn aan de werkzame stoffen zoals die van nature in de huid voorkomen.

Dat betekent dat ze:

  • Probleemloos door de huid worden opgenomen en verwerkt
  • Effectief zijn
  • Beter worden verdragen dan stoffen die niet eigen zijn aan de huid

Het werken met Rosel Heim producten is alleen voorbehouden aan gediplomeerde schoonheidsspecialisten die middels seminars regelmatig worden bijgeschoold. Tijdens deze studiedagen worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van biochemisch en natuurkundig wetenschappelijk onderzoek besproken en worden praktijk ervaringen uitgewisseld.

Dit maakt dat zelfs bij de meest gevoelige en problematische huidtypen fantastische resultaten worden bereikt. Uw huid wordt weer in staat gesteld haar natuurlijke functies te verrichten.